Direct access to content

CEO-UAB ofereix un programa per a estudiants de doctorat que emprenen estudis de postgrau a la UAB en el camp dels estudis olímpics i l’esport, particularment en les àrees de recerca prioritàries del CEO-UAB.

Mitjançant aquest programa el CEO-UAB, com a centre universitari de recerca especialitzat en estudis olímpics i esports, té l’objectiu d’enfortir i millorar la col·laboració amb els departaments de la UAB que tenen relació amb l’Olimpisme i l’esport, per a donar suport als estudis de postgrau.

El programa és obert a tots els estudiants de doctorat que han inscrit oficialment el seu treball en un Departament de la UAB.

Què oferim?
  1. Oferim condicions especials per a fer ús dels serveis de la biblioteca, que inclouen: lloc de treball temporal, prioritat en els serveis de préstec o assessorament en l’accés a recursos acadèmics.
  2. Facilitem als estudiants de doctorat la participació en esdeveniments acadèmics i tallers organitzats pel Centre o per institucions col·laboradores.
  3. Proporcionem eines als estudiants de doctorat per a contactar amb experts internacionals en estudis olímpics.
  4. Ajudem els estudiants de doctorat a captar fons per als seus estudis o a accedir a subvencions i cursos de formació especialitzats (per exemple, el programa de beques del Comitè Internacional Olímpic i la sessió de postgrau en estudis Olímpics de l’Acadèmia Internacional Olímpica).
Què demanem a canvi?
  1. Els estudiants de doctorat seran considerats membres de l’equip de recerca del CEO-UAB en qualitat d’estudiants de doctorat, sense cap relació contractual.
  2. Els estudiants han de fer constar que han participat en el programa en totes les publicacions i conferències que resultin de la seva recerca.
Presenta la teva sol·licitud

Si vols presentar una sol·licitud, el procés és ben fàcil: envia’ns una petició i adjunta-hi una carta d’acceptació del teu director de tesi. La carta ha d’anar adreçada al director del CEO-UAB.

El CEO-UAB m’ha donat accés no només a documents i informació; més important encara, un accés únic a tot el món olímpic: metodologia de recerca, nous projectes, col·legues arreu del món… una família en estudis olímpics.

Angelica Sha
Estudiant de doctorat

Coneix als nostres estudiants de doctorat

Alberto Aragón-Pérez

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Informació

Oriol Figuera Godoy

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Informació

Daniel Malanski

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Informació

Adolfo Nieto Losada

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Informació

Ioannis Papaioannou

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Informació