Direct access to content

El CEO-UAB és un centre universitari de recerca que la UAB va promoure el 1989, amb naturalesa interdepartamental dins la UAB, amb projecció interuniversitària i integrat en el Parc de Recerca UAB.

La Universitat Autònoma de Barcelona va ser fundada el 1968. Avui, la UAB és una de les universitats espanyoles reconegudes com a Campus d’Excel·lència Internacional. La UAB és la tercera universitat de l’Estat espanyol i se situa en la posició 195 mundial (i en la 89 a escala europea) segons el rànquing QS WUR 2018, que classifica les 500 millors universitats del món.

El centre és gestionat pel govern català (a nivell regional), l’Ajuntament de Barcelona (a nivell local), el Comitè Olímpic Espanyol i la UAB. Des de 1995, el CEO-UAB també manté un acord de col·laboració permanent amb el CIO a través de la Càtedra Internacional d’Olimpisme (CIO-UAB).

Membres del Consell de Govern 2017

Presidenta
Margarita Arboix, Rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Representat de la Generalitat de Catalunya
Antoni Reig, Director, Consell Català de l’Esport

Representat de l’Ajuntament de Barcelona
Marta Carranza, Commissioner for Sports

Representat del Comitè Olímpic Espanyol
Pau Pérez, Membre de mèrit del COE

Representats del CEO-UAB
Emilio Fernández Peña, Director del CEO-UAB
Miquel Gómez Benosa, Coordinador general del CEO-UAB

Campus of International Excellence UABLa Universitat Autònoma de Barcelona es va fundar l’any 1968. Actualment, la UAB és una de les universitats espanyoles reconeguda com a Campus d’Excel·lència Internacional. La UAB és la tercera universitat d’Espanya segons el QS World University Rankings 2018. La UAB se situa en la posició 195 del rànquing mundial (i 89 a Europa) de les 500 millors universitats del món per QS.