Direct access to content

El CEO-UAB ofereix als estudiants de grau i de postgrau la possibilitat de formar part de l’equip del Centre com a becari o estudiant en pràctiques.

Durant l’estada, els estudiants col·laboren amb la recerca al CEO-UAB , imparteixen classes i fan activitats de divulgació i documentació alhora que milloren els seus coneixements i habilitats mentre estudien. Els becaris i estudiant en pràctiques també contribueixen a reforçar i enriquir l’equip de professionals del CEO-UAB.

El CEO-UAB ja té acords de col·laboració amb diverses entitats de la UAB (Facultat de Traducció i d’Interpretació, Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, Facultat de Ciències de la Comunicació – Grau en Documentació) i altres universitats (l’Institut per a l’Educació Internacional dels Estudiants, IES, la Universitat de Califòrnia) per a acollir becaris. Si la vostra institució té interès en aquest programa, si us plau contacteu amb nosaltres.

Si ets estudiant i tens interès en formar part del nostre equip com a intern, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per a fer-ho realitat.

La meva experiència com a estudiant en pràctiques a l’equip de documentació del CEO-UAB ha estat molt satisfactòria. Durant aquest temps he après com funciona un centre de documentació que dóna servei a investigadors, estudiants, professors, etc. arreu del món. També he descobert un tema fascinant que abans desconeixia: els estudis olímpics

Anna Caballero
Becària