Direct access to content

El 2008, el CEO-UAB va posar en marxa la seva col·lecció de documents de treball. Originalment en forma de paper, aquests documents van ser una eina per difondre projectes de recerca realitzats com a part de les activitats d’investigació i capacitació del CEO-UAB.

Amb l’aplicació de noves tecnologies a la difusió de la investigació universitària i amb l’objectiu de contribuir a la difusió del treball acadèmic (de forma gratuïta i per mitjans alternatius), s’ha escanejat la col·lecció de documents de treball.

La col·lecció, que consta de 87 preimpressions, documents de conferències, informes d’investigació, documents de treball, informes tècnics i altres documents, es pot buscar als repositoris digitals: DDD – el repositori institucional de la UAB – i Recercat – repositori digital que Inclou literatura de recerca de moltes altres universitats catalanes i centres d’investigació.

Els títols més llegits

Explora la col•lecció completa

DDD-UAB

DDD és una eina per recollir, gestionar, difondre i preservar la producció científica, docent i institucional de la UAB.

Recercat

Arxiu cooperatiu de document digitals que inclou la literatura de recerca de les universitats i institucions de recerca de Catalunya.