Direct access to content

El CEO-UAB aplega una col·lecció única, especialitzada en els Jocs Olímpics de Barcelona’92, el fenomen olímpic (per exemple, el Moviment Olímpic i els Jocs Olímpics) i sobre el fenomen de l’esport. Els usuaris tenen accés a més de 5.200 monografies i documents de recerca, 89 revistes, 725 vídeos, pòsters i imatges.

Els recursos disponibles es poden consultar al catàleg de les biblioteques de la UAB. A més, per maximitzar l’accés a la recerca dels nostres experts, el CEO-UAB s’uneix a la política d’accés obert de la UAB i publica les seves publicacions acadèmiques i científiques en els dipòsits digitals DDD (Dipòsit Digital de Documents de la UAB) i Recercat.

El CEO-UAB atén consultes d’usuaris nacionals i internacionals i ofereix un servei personalitzat per a investigadors internacionals i de fora de la UAB que el volen visitar, bé sigui per a accedir al material que hi ha a la biblioteca, per a una estada de recerca.

  • Serveis de consulta. La col·lecció és oberta al públic de dilluns a divendres, de 9.30h a 14h, però cal concertar cita prèvia. Si esteu interessats a visitar la nostra biblioteca, contacteu amb el nostre equip de documentació per a obtenir una cita.
  • Servei de referència. Acceptem consultes provinents del món acadèmic. Envieu-nos la vostra petició per correu electrònic. Si és necessari fer treball bibliogràfic o cal enviar material per correu, els costos respectius es carregaran a la persona o institució que faci el requeriment.
  • Servei de préstec. El préstec de cap de setmana és restringit als estudiants i personal de la UAB.
  • Fotocòpies. L’usuari té accés a fotocopiadores d’autoservei. Recordeu que totes les fotocòpies estan subjectes a la legislació vigent en matèria de drets.

Catàleg de la UAB

Cerqueu a la col.lecció de llibres, revistes i materials audiovisuals de la CEO-UAB al catàleg de les biblioteques de la UAB.

DDD-UAB

DDD és una eina per recollir, gestionar, difondre i preservar la producció científica, docent i institucional de la UAB.

Barcelona Olímpica

Espai dedicar a la preservació i difusió de la memòria olímpica i esportiva de la ciutat i a promoure el seu estudi