Direct access to content

CEO-UAB ofereix un programa per a estudiants de doctorat que emprenen estudis de postgrau a la UAB en el camp dels estudis olímpics i l’esport, particularment en les àrees de recerca prioritàries del CEO-UAB.

Mitjançant aquest programa el CEO-UAB, com a centre universitari de recerca especialitzat en estudis olímpics i esports, té l’objectiu d’enfortir i millorar la col·laboració amb els departaments de la UAB que tenen relació amb l’Olimpisme i l’esport, per a donar suport als estudis de postgrau.

El programa és obert a tots els estudiants de doctorat que han inscrit oficialment el seu treball en un Departament de la UAB.

Què oferim?
  1. Oferim condicions especials per a fer ús dels serveis de la biblioteca, que inclouen: lloc de treball temporal, prioritat en els serveis de préstec o assessorament en l’accés a recursos acadèmics.
  2. Facilitem als estudiants de doctorat la participació en esdeveniments acadèmics i tallers organitzats pel Centre o per institucions col·laboradores.
  3. Proporcionem eines als estudiants de doctorat per a contactar amb experts internacionals en estudis olímpics.
  4. Ajudem els estudiants de doctorat a captar fons per als seus estudis o a accedir a subvencions i cursos de formació especialitzats (per exemple, el programa de beques del Comitè Internacional Olímpic i la sessió de postgrau en estudis Olímpics de l’Acadèmia Internacional Olímpica).
Què demanem a canvi?
  1. Els estudiants de doctorat seran considerats membres de l’equip de recerca del CEO-UAB en qualitat d’estudiants de doctorat, sense cap relació contractual.
  2. Els estudiants han de fer constar que han participat en el programa en totes les publicacions i conferències que resultin de la seva recerca.
Presenta la teva sol·licitud

Si vols presentar una sol·licitud, el procés és ben fàcil: envia’ns una petició i adjunta-hi una carta d’acceptació del teu director de tesi. La carta ha d’anar adreçada al director del CEO-UAB.

El CEO-UAB m’ha donat accés no només a documents i informació; més important encara, un accés únic a tot el món olímpic: metodologia de recerca, nous projectes, col·legues arreu del món… una família en estudis olímpics.

Angelica Sha
Estudiant de doctorat

Coneix als nostres estudiants de doctorat

Oriol Figuera Godoy

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Info

Daniel Malanski

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Info

Adolfo Nieto Losada

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Info

Ioannis Papaioannou

Estudiant de doctorat al CEO-UAB

Info