Direct access to content

El CEO-UAB participa en el lideratge d’una nova revista científica, Diagoras: The International Academic Journal on Olympic Studies; la primera revista acadèmica internacional d’accés obert en l’àrea d’estudis olímpics.

L’objectiu de Diagoras: l’International Academic Journal on Olympic Studies és fomentar una comprensió crítica de l’Olimpisme, el Moviment Olímpic i els Jocs Olímpics. El focus de la revista són els estudis olímpics, posant èmfasi en els aspectes educatius, pedagògics, històrics, socioculturals, comunicatius i de les ciències de l’esport. Diagoras busca convertir-se en la prestigiosa revista acadèmica multidisciplinària sobre temes olímpics ampliant el coneixement i la comprensió en àrees relacionades. Els materials publicats es centraran en investigacions originals, revisions integradores i analítiques i debats filosòfics sobre temes olímpics.

Diagoras és una revista en línia publicada a través d’un acord de col·laboració entre el Centre d’Estudis Olímpics de Nova Zelanda de la Universitat de Canterbury; el Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat Alemanya de l’Esport i el Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona.

NÚMEROS DISPONIBLES

Volum 1 (2017)